Lär känna dig själv bättre med ett födelsehoroskop.

Ett framtidshoroskop ger dig svar på dina frågor om framtiden, ger dig vägledning i svåra livsval och lär dig meningen med alla förändringar och utmaningar i livet. Men för att fullt ut kunna dra nytta av astrologins urgamla visdom behöver du den självkännedom som ett födelsehoroskop kan ge dig.

Ditt födelsehoroskop är en grafisk avbildning av himlavalvet sett vid tidpunkten för din födelse och från den plats du föddes. Det talar om i vilka stjärntecken de olika planeterna befann sig, deras förhållanden till varandra samt till horisontlinjen och himlavalvets högsta punkt. Dessa förhållanden påverkar bland annat din personlighet, dina egenskaper och din framtid.

Genom en symbolisk tolkning av Zodiakens tolv tecken kan astrologen fastställa dessa upplysningar. Födelsehoroskopet kommer garanterat ge dig spännande och intressant läsning. Inte sällan presenteras saker som du själv inte är medveten om. Med hjälp av födelsehoroskopet lär du dig att utnyttja dina starka sidor och får reda på vad du kan bli bättre på. Kort sagt få ett bättre liv.

Ett fylligt och detaljerat födelsehoroskop kostar vanligtvis 1000 kr eller mer, men jag tycker att alla ska ha möjlighet till större självkännedom och erbjuder dig därför en komplett astrologisk födelseanalys för ENDAST 498 kr. Inga andra avgifter tillkommer.

Ett födelsehoroskop är en utmärkt gåva vid dop, födelsedagar, konfirmation, examen, bröllop och andra betydelsefulla dagar. Du får 10% rabatt om du beställer två eller fler födelsehoroskop. Klicka här för att läsa mer om olika horoskop-paket som är populära gåvor!

NÖJD-KUND-GARANTI! Helt nöjd eller pengarna tillbaka inom 30 dagar.

Du betalar smidigt till bankkonto, genom Payson eller kontant i brev.

 JA TACK, jag vill öka min självkännedom och beställer ett födelsehoroskop för endast 498 kr.

Namn

E-post

Födelsedata (datum, klockslag, ort)

 Ja vill ha födelsehoroskopet via e-post
 Jag vill ha födelsehoroskopet skickat med vanlig post

Ev. adress